Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Bergs, beroepsmilitair en sergeant der Infanterie, geboren te Neer op 30 maart 1869, wonende te Kampen, overleden te Hoogeveen op 4 mei 1945, zoon van Wilhelmus Bergs en Wilhelmina Hubertina Thijssen.


Hij is getrouwd te Neer op 13 mei 1901 met
Anna Maria Gertrudis Timmermans, geboren te Neer op 12 januari 1870, wonende te Arnhem, te Neer en te Beesel, overleden aldaar op 30 september 1941, dochter van Godefroid Timmermans en Cornelia Hubertina Hellewegen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina