Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Wijnen, wonende te Amern Sankt Georg (D).


Hij was gehuwd met
Anna Franciska Windhausen, wonende te Amern Sankt Georg (D).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, gedoopt te Amern Sankt Georg (D) op 8 december 1748, wonende te Roermond, overleden te Neer op 7 mei 1815.
    Zij is getrouwd te Amern Sankt Georg (D) op 5 februari 1769 voor de kerk met Wilhelmus Timmermans, gedoopt te Niederkrüchten (D) op 25 februari 1746, overleden voor 7 mei 1815, zoon van Hermanus Timmermans en Joanna Louven.
  • 2 : Beatrix, geboren te Amern Sankt Georg (D) rond 1750, wonende aldaar en te Neer, overleden aldaar op 7 juli 1812.
    Zij is getrouwd te Amern Sankt Georg (D) rond 1777 voor de kerk met Antonius Mevissen, wever, geboren te Amern Sankt Georg (D) rond 1754, wonende aldaar en te Neer, overleden na 1810, zoon van Wilhelmus Mevissen en Johanna Cuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina