Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Mechtildis Deckers, overleden te Kirchhoven (D) op 17 maart 1810.


Zij was gehuwd met
Godefridus Behaegen, landbouwer, overleden te Kirchhoven (D).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Kirchhoven (D) op 16 juni 1770, overleden te Beesel op 11 oktober 1833.
    Zij is getrouwd te Beesel op 30 september 1801 met Joannes Wilhelmus van Beesel, slager, geboren te Zaer Veldingen (Sar Wellinge Paijr) op 1 januari 1751, overleden te Beesel op 14 maart 1808.
    (Hij was weduwnaar van Paijr Straugev. Hij is eerder getrouwd te Beesel op 10 november 1800 met Ida Niessen, geboren te Tegelen op 22 maart 1749, overleden te Beesel op 14 februari 1801, dochter van André Niessen en Wilhelmine Verbeeck.)
  • 5 : Petronel, geboren te Kerkhoven (D) rond 1782, ongehuwd overleden te Neer op 2 juni 1846.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina