Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Heeskens, vroedvrouw en dienstmeid, geboren te Neer op 24 december 1818, wonende te Neer Neerstraat, overleden te Neer op 4 mei 1853, dochter van Hermanus Heeskens en Johanna Peeters.


Zij is getrouwd te Neer op 23 april 1846 met
Godefroid Timmermans, kleermaker, geboren te Neer op 20 januari 1816, wonende te Maasbree, overleden aldaar op 6 juni 1884, zoon van Piere Baltasar Timmermans en Anna Maria Behaegen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 19 oktober 1853 met Cornelia Hubertina Hellewegen, vroedvrouw en dienstmeid, geboren te Baarlo op 26 januari 1829, wonende te Neer in de Goot en te Maasbree, overleden aldaar op 27 april 1891, dochter van Joannes Gerlacus Helwegen en Joanna Gertrudis Rutten.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 17 juni 1852.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina