Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes Louisa Mesters, geboren te Meerssen op 26 april 1864, wonende te Neer, overleden aldaar op 16 maart 1888, dochter van Johannes Adolf Mesters en Barbara Gooijen.


Zij is getrouwd te Meerssen op 26 april 1887 met
Gerlacus Timmermans, timmerman, café- en zaalhouder, huisschilder, klusjesman, verfwarenverkoper en schrijnwerker, geboren te Neer op 21 mei 1857, overleden aldaar op 25 november 1942, zoon van Godefroid Timmermans en Cornelia Hubertina Hellewegen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 6 januari 1890 met Willemina Joosten, winkelierster, geboren te Maasbree op 19 september 1859, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 19 oktober 1941, dochter van Joannes Joosten en Wilhelmina Timmermans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Barbara Anthonia, geboren te Neer op 28 februari 1888, overleden te Nuenen op 29 november 1925, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Nuenen en Gerwen op 9 oktober 1917 met Theodorus Martinus Schafrat, restaurant en bakker, geboren te Nuenen op 11 januari 1891, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 augustus 1967, zoon van Johannes Leonardus Schafrath en Adriana van Eerd.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina