Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Barbara Anthonia Timmermans, geboren te Neer op 28 februari 1888, overleden te Nuenen op 29 november 1925, begraven aldaar, dochter van Gerlacus Timmermans en Maria Agnes Louisa Mesters.


Zij is getrouwd te Nuenen en Gerwen op 9 oktober 1917 met
Theodorus Martinus Schafrat, restaurant en bakker, geboren te Nuenen op 11 januari 1891, overleden aldaar op 6 augustus 1967, zoon van Johannes Leonardus Schafrath en Adriana van Eerd.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina