Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Tillemans, lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 17 maart 1834, overleden aldaar op 12 mei 1907, zoon van Joannes Tillemans en Digna van Roij.


Hij is getrouwd te Neer op 10 oktober 1864 met
Wilhelmina Catharina Theelen, landbouwster, geboren te Beegden op 30 maart 1817, overleden te Neer op 17 oktober 1904, dochter van Petrus Theelen en Gertrudis Ramakers.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 23 januari 1845 met Godefroit Geenen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 7 juni 1812, wonende aldaar, overleden te Echt op 4 september 1859, zoon van Wilhelmus Geenen en Elisabeth Bernard.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina