Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Winkelmolen, dienstmeid, geboren te Neer op 23 juli 1885, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 13 februari 1922, dochter van Mathis Winkelmolen en Johanna Petronella Ronken.


Zij is getrouwd te Neer op 8 november 1920 met
Wilhelmus Joseph Ottenheim, landbouwer en arbeider, geboren te Nunhem op 1 juni 1883, wonende te Roggel, overleden te Deurne op 22 november 1970, zoon van Johannes Jacobus Ottenheijm en Angelina Wijers.
(Hij is later getrouwd te Neer op 5 februari 1923 met Maria Wilhelmina Geelen, geboren te Neer op 26 mei 1892, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 27 november 1943, dochter van Jacobus Geelen en Maria Agnes Hanssen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina