Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Aldegonda Emonts, dienstmeid, geboren te Neer op 18 februari 1901, wonende te Beesel, overleden te Venlo (Z) op 17 februari 1986, begraven te Beesel, dochter van Johannes Emonts en Clara Ronken.


Zij is getrouwd te Beesel op 16 mei 1924 met
Antoon Hubert Claessen, zaakvoerder, doodgraver en landbouwer, geboren te Beesel op 21 mei 1891, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juli 1989, zoon van Pieter Claessen en Johanna Catharina van Horen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, geboren te Beesel op 5 juli 1932, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 mei 1997, begraven aldaar op 31 mei 1997.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina