Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Berdine van der Linden, dagloonster, geboren te Neer op 11 september 1804, gedoopt aldaar op 11 september 1804, wonende te Neer Neerstraat, overleden te Neer op 29 mei 1861, dochter van Petrus van der Linden en Anna Maria Knoops.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Peter, tapper, dagloner en landbouwer, geboren te Neer op 10 oktober 1826, wonende te Helden-Keup, overleden te Neer op 26 augustus 1901.
    Hij is getrouwd te Neer op 8 juli 1858 (1) met Willemina Vogels, dienstmeid, geboren te Neer op 2 februari 1828, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 4 december 1869, dochter van Wilhelmus Vogels en Joanna Nijssen.
    Hij is getrouwd te Neer op 10 november 1871 (2) met Joanna Keucken, geboren te Haelen op 19 februari 1835, wonende aldaar, te Neer in de Steeg, te Helden en te Antwerpen (B), dochter van Godefroid Keucken en Maria Catharina van Vlodrop.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina