Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Meulendijk, landbouwer, geboren te Neer op 13 oktober 1832, wonende te Neer op Kinkhoven en te Helden, zoon van Theodorus Meulendijks en Maria Elizabeth Gerits.


Hij is getrouwd te Neer op 29 oktober 1858 met
Helena Verstappen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 8 december 1824, wonende te Heythuysen, te Neer op Kinkhoven en te Helden, overleden aldaar op 23 februari 1888, dochter van Martinus Verstappen en Catharina Kremers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Agnes, landbouwster, geboren te Neer op 14 november 1860, overleden te Helden-Panningen op 4 oktober 1937.
    Zij is getrouwd te Helden op 2 april 1883 met Gerardus Giesen, landbouwer, geboren te Broekhuizen op 27 maart 1853, overleden te Helden op 13 december 1926, zoon van Leonardus Giesen en Margaretha Kuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina