Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Meulendijk, dienstknecht en dagloner, geboren te Neer op 11 september 1828, overleden aldaar op 12 december 1888, zoon van Theodorus Meulendijks en Maria Elizabeth Gerits.


Hij is getrouwd te Neer op 10 oktober 1859 met
Theodora van den Groenendael, dienstmeid, geboren te Nunhem op 25 mei 1819, overleden te Neer op 20 november 1885, dochter van Jan van den Groenendal en Anne Elisabethe Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Neer op 11 september 1860, overleden aldaar op 21 oktober 1861.
  • 3 : Agnes, geboren te Neer op 16 augustus 1866, overleden aldaar op 24 mei 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina