Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Houben, leerlooier, zadelmaker en bierbrouwer, gedoopt te Neer op 14 februari 1766, overleden te Horn op 17 februari 1830, zoon van Aegidius Houben en Elisabeta Engels.


Hij is getrouwd te Neer op 8 juli 1790 voor de kerk met
Sophia Geenen, gedoopt te Neer op 12 mei 1767, overleden te Horn op 7 juli 1836, dochter van Leonardus Geenen en Maria aen de Boem.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathias, landbouwer, gedoopt te Horn op 26 februari 1793, overleden aldaar op 22 juni 1824.
  • 4 : Wilhelmus, geboren te Horn rond 1799, overleden aldaar op 20 januari 1823.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina