Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Reijnders, kantonnier, geboren te Neer op 7 september 1882, wonende te Neer op Brumhold en te Venray, overleden te Neer op 15 april 1955, zoon van Hendrikus Rijnders en Johanna Willemina Versteegen.


Hij is getrouwd te Neer op 13 mei 1922 met
Wilhelmina Geraets, geboren te Neer op 15 april 1889, wonende te Beesel en te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 26 augustus 1925, dochter van Bernardus Geraets en Petronella Winkelmolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina