Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Wilhelmus van Dijk, landbouwer, geboren te Neer op 15 augustus 1912, overleden te Venray (Z) op 16 februari 1976, begraven te Oirlo, zoon van Peter Hubert van Dijk en Henrica Sibilla Hubers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 9 februari 1934 met
Helena Wilhelmina Linders, geboren te Nederweert op 27 mei 1907, overleden te Venray (Z) op 28 november 1985, begraven te Oirlo op 3 december 1985, dochter van Peter Linders en Petronella Reemers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina