Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Agnes van Dijk, geboren te Neer op 22 januari 1903, wonende te Neer in het Dorp en te Nederweert, overleden aldaar op 1 november 1944, dochter van Peter Hubert van Dijk en Henrica Sibilla Hubers.


Zij is getrouwd te Nederweert op 21 augustus 1931 met
Thomas Theodorus Koppen, hoofdonderwijzer, geboren te Nederweert op 27 juni 1904, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 augustus 1993, zoon van Peter Jan Mathijs Koppen en Anna Geertruda Vossen.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 26 april 1946 met Anna Maria Barbara Kierkels, geboren te Leveroij op 20 november 1902, wonende te Ospel, overleden te Weert (V) op 11 november 1986, begraven te Ospel op 14 november 1986, dochter van Wilhelmus Kierkels en Maria Catharina Cuijpers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina