Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis van Dijk, geboren te Neer op 25 februari 1901, wonende te Nederweert, overleden te Nederweert (St. Joseph) op 15 januari 1988, begraven te Nederweert, dochter van Peter Hubert van Dijk en Henrica Sibilla Hubers.


Zij is getrouwd te Nederweert op 9 mei 1930 met
Peter Michiel Antonius Koppen, landbouwer, geboren te Nederweert op 2 januari 1901, wonende aldaar, overleden te Roermond (V) op 12 april 1973, zoon van Peter Jan Mathijs Koppen en Anna Geertruda Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrica Johanna Josephina, geboren te Nederweert rond maart 1931, overleden aldaar op 5 mei 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina