Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Maria Hermans, geboren te Neer op 30 maart 1918, overleden te Thorn op 7 december 2009, begraven te Neer op 11 december 2009, dochter van Andreas Hubertus Hermans en Anna Maria Geraets.


Zij is getrouwd te Neer op 21 februari 1949 met
Johannes Antonius Smeets, caféhouder, landbouwer, speeltuin/camping en landmeetkundig ambtenaar, geboren te Neer op 25 februari 1908, overleden aldaar op 28 december 1991, begraven aldaar op 31 december 1991, zoon van Peter Hubertus Smeets en Wilhelmina van Roy.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina