Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hubertina Winkelmolen, geboren te Neer op 11 juli 1868, wonende aldaar, overleden te Altenessen (D) op 30 maart 1897, dochter van Hendrikus Winkelmolen en Johanna Huberdina Gerden.


Zij is getrouwd te Neer op 19 november 1894 met
Johannes Wulms, metselaar, geboren te Neer op 28 maart 1863, wonende aldaar en te Altenessen (D), overleden aldaar op 17 januari 1914, zoon van Mathis Wulms en Sophia Linssen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 18 april 1898 met zijn schoonzus Johanna Omilia Winkelmolen, huishoudster, geboren te Neer op 11 oktober 1861, wonende aldaar en te Altenessen (D), overleden aldaar in het jaar 1900, dochter van Hendrikus Winkelmolen en Johanna Huberdina Gerden. Hij is later getrouwd te Beesel op 19 juli 1907 met Maria Mathea Vestjens, winkelierster in textielgoederen en dienstmeid, geboren te Neer op 2 april 1870, wonende te Altenessen (D), overleden te Neer op 12 september 1948, dochter van Goedefriedus Vestjens en Maria Sensen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina