Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Sophia Geraets, verpleegster, geboren te Neer op 2 februari 1913, wonende te Tegelen, te Neer Rijksweg en te Sint Odiliënberg, overleden te Venlo op 23 maart 2007, gecremeerd te Blerick op 28 maart 2007, dochter van Johannes Geraets en Anna Elisabeth Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Neer op 7 juli 1947 (1) met
Marcelle Louis op 't Root, machinefabrikant, geboren te Neer op 21 januari 1902, overleden te Roermond (Z) op 22 maart 1948, begraven te Neer op 26 maart 1948, zoon van Wilhelmus op 't Root en Helena Johanna Rutten.

Zij is getrouwd te Neer op 1 april 1959 (2) met
Peter Gerardus Schmitz, leraar, geboren te Sint Odiliënberg op 25 april 1914, overleden te Roermond (Z) op 27 september 1984, zoon van Gerardus Hubertus Schmitz en Anna Gertrudis Wolters.
(Hij was weduwnaar van Anna Elisabeth Kruijtzer.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina