Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Jozef Scheres, klerk ptt, geboren te Neer op 25 maart 1874, wonende te Neer in het Dorp en te Nijmegen, overleden te Zutphen op 10 april 1942, zoon van Antonius Scheres en Anna Maria Geraets.


Hij is getrouwd te Roermond op 10 januari 1911 met
Bertha Clara Maria van den Bongaert, geboren te Roermond op 1 januari 1880, overleden te Maastricht op 2 juli 1953, dochter van Hendrik Jacob Hubert van den Bongaert en Catharina Fransen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina