Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Catharina Verboecket, overleden te Neer op 6 augustus 1753.


Zij is getrouwd te Buggenum op 2 mei 1748 voor de kerk met
Jacobus Sillekens, landbouwer en dagloner, gedoopt te Neer op 24 november 1722, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 september 1803, zoon van Godefridus Sillekens en Elisabeth Henderickx.
(Hij is later getrouwd te Neer op 31 januari 1754 voor de kerk met Maria Gerets, landbouwster, gedoopt te Neer op 29 september 1730, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 april 1808, dochter van Joannes Gerets en Mechtildis Slots.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina