Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Agnes Houben, dienstmeid, geboren te Neer op 5 januari 1860, overleden te Roggel op 10 januari 1944, dochter van Engel Lambertus Houben en Cristina Geraets.


Zij is getrouwd te Neer op 25 april 1892 met
Antonius Hubertus Bergs, landbouwer, geboren te Neer op 27 mei 1862, overleden te Roggel op 21 mei 1944, zoon van Wilhelmus Bergs en Wilhelmina Hubertina Thijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmina, geboren te Helden op 4 december 1898, overleden op 21 november 1981, begraven te Roggel.
    Zij is getrouwd te Roggel op 4 mei 1928 met Antoon Jansen, landbouwer, geboren te Roggel op 7 oktober 1897, overleden te Weert op 10 maart 1989, begraven te Roggel, zoon van Antoon Janssen en Maria Francisca Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina