Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Alberdine Derix, winkelierster, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 20 januari 1813, overleden aldaar op 7 oktober 1882, dochter van Wilhelmus Dirix en Gertrudis Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Neer op 9 januari 1852 met
Gerardus Claessen, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 16 november 1800, wonende te Neer in het Venne en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 3 augustus 1868, zoon van Cornelius Claessens en Petronilla Henrix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 12 februari 1854.
  • 2 : Petronella, landbouwster, geboren te Neer op 25 juli 1856, wonende te Neer in het Venne, overleden te Neer op 17 september 1929.
    Zij is getrouwd te Neer op 19 september 1878 met Godefridus Hubertus Hendrikx, klompenmaker, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 15 oktober 1850, overleden aldaar op 17 november 1932, zoon van Godfroi Hendrikx en Maria Stemkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina