Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cristina Geraets, geboren te Neer op 19 februari 1821, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 21 januari 1858, dochter van Bernardus Gerats en Helena Jansen.


Zij is getrouwd te Neer op 2 oktober 1850 met
Peter Sijben, landbouwer, geboren te Neer op 3 februari 1826, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 15 november 1892, zoon van Joannes Sijben en Petronel Haffenter.
(Hij is later getrouwd te Neer op 24 november 1858 met Petronella Houben, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 4 augustus 1830, wonende te Neer, overleden aldaar op 9 december 1890, dochter van Jacob Houben en Corneillie Sijben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bernardus, akkerknecht, geboren te Neer op 1 augustus 1851, wonende te Beesel en te Neer, ongehuwd overleden aldaar op 20 mei 1873.
  • 3 : Helena Margaretha, geboren te Neer op 9 oktober 1854, wonende te Neer Brumhold, overleden te Roermond op 3 juni 1921, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina