Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mattias Winckelmeulen, landbouwer, gedoopt te Neer op 10 februari 1745, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 oktober 1808, zoon van Renerus Winckelmolen en Elisabeta aen den Boem.


Hij is getrouwd te Neer op 6 oktober 1785 voor de kerk met
Joanna Vogels, landbouwster, gedoopt te Neer op 29 december 1757, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 24 maart 1823, dochter van Mattheus Voegels en Goedefrida Emons.
(Zij is later getrouwd te Neer op 30 april 1810 met Henry Heckers, landbouwer, geboren te Nederweert op 11 november 1754, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 16 januari 1836, zoon van Mathias aan 't Hecken en Petronella Maessen. (Hij was weduwnaar van Jeanne Bernarts, geboren te Haelen rond 1748, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 27 april 1808.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina