Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Maria Cornelia Caris, geboren te Heythuysen op 21 februari 1886, dochter van Pieter Jan Caris en Cornelia Vermij.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 juli 1916 met
Mathis Hubert Peters, landbouwer, geboren te Neer op 27 november 1888, wonende te Nederweert, overleden aldaar op 3 november 1933, zoon van Theodoor Frans Peters en Anna Maria van der Velden.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Johannes, geboren te Heythuysen op 21 juni 1918, overleden te Roermond op 15 november 1919.
  • 4 : Maria Wilhelmina, geboren te Heythuysen op 20 augustus 1921, overleden te Nederweert op 6 maart 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina