Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Naus, klompenmaker, landbouwer en tapper, geboren te Neer op 8 september 1841, overleden aldaar op 25 maart 1903, zoon van Joannes Naus en Henriette Engels.


Hij is getrouwd te Neer op 15 november 1870 met
Anna Maria Ida Hermans, huishoudster, geboren te Neer op 30 juni 1837, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 maart 1888, dochter van Hermannus Hermans en Guillielmina Strous.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrina Wilhelmina, geboren te Neer op 10 juli 1871, wonende aldaar, ongehuwd overleden aldaar op 14 juni 1898.
  • 2 : Hermanus Hubertus, landbouwer, geboren te Neer op 5 november 1873, wonende aldaar, ongehuwd overleden aldaar op 20 februari 1895.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 24 maart 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina