Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Peeters, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 10 augustus 1837, overleden te Roggel op 21 april 1919, dochter van Francois Peters en Maria Chatharina Senssen.


Zij is getrouwd te Neer op 22 april 1870 met
Paulus Gubbels, knecht en landbouwer, geboren te Roggel op 18 maart 1838, overleden aldaar op 22 maart 1894, zoon van Arnoldus Gubbels en Marie Petronille op Heij.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina