Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Elisabeth Maria Hermans, modiste, geboren te Neer op 23 februari 1875, overleden op 9 september 1930, begraven te Bussum, dochter van Arnoldus Hermans en Gertrudis Bergs.


Zij is getrouwd te Posterholt op 18 mei 1908 met
Petrus Peters, kleermaker, geboren te Posterholt op 5 mei 1884, overleden te Roermond (Z) op 20 september 1961, begraven te Roermond, zoon van Johannes Hubertus Peters en Maria Hubertina Moors.
(Hij is later getrouwd te Meerlo op 23 april 1935 met Maria Wilhelmina Nelissen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Arnoldus, RK priester, geboren te Posterholt op 24 juli 1909, overleden te Heiloo op 4 oktober 1961, begraven te Nijmegen.
  • 2 : Maria Augusta Hubertina Gertruda, religieuse, geboren te Wittem op 19 april 1911, overleden te Heerlen op 3 februari 2001, begraven aldaar op 9 februari 2001.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina