Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Anthoon Hubert Hermans, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 27 april 1849, overleden aldaar op 28 januari 1909, zoon van Zegerus Hermans en Cecilia Geenen.


Hij is getrouwd te Neer op 9 april 1883 met
Willemina Veugelers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 15 maart 1857, overleden aldaar op 9 februari 1921, dochter van Jean Veugelers en Anna Marie Noblesse.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Maria, gemeentewerkvrouw te Neer, geboren te Neer op 6 september 1887, overleden te Beesel op 5 april 1959.
    Zij is getrouwd te Beesel op 10 november 1922 met Mathijs Hubertus Joosten, landbouwer, geboren te Beesel op 11 maart 1884, zoon van Johannes Joosten en Anna Catharina Houtakkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina