Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Huijskens, dienstmeid, geboren te Grathem op 7 oktober 1876, wonende aldaar, overleden te Roermond op 24 december 1949, dochter van Pieter Hubertus Huijskens en Anna Elisabeth Kessels.


Zij is getrouwd te Grathem op 23 april 1906, getrouwd aldaar op 24 april 1906 voor de kerk met
Joannes Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Grathem op 22 december 1874, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 november 1950, zoon van Wilhelmus Janssen en Anna Maria Hubertina Winkelmolen.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Maria Wilhelmina Dorothea, winkelbediende, geboren te Grathem op 13 februari 1919, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 20 maart 1995, begraven te Grathem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina