Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Antonia Hubertina Teunissen, geboren te Beesel op 25 januari 1900, overleden te Thorn op 6 mei 1984, begraven te Grathem, dochter van Petrus Leonard Hubert Teunissen en Gertrudis Hubertina Sniekers.


Zij is getrouwd te Beesel op 20 april 1921 met
Johannes Hendrikus Hubertus Vullers, bakker, geboren te Roggel op 16 november 1889, overleden te Grathem op 13 mei 1975, begraven aldaar, zoon van Godefridus Vullers en Ida Verhaeg.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 17 augustus 1917 met Mechtilda Hubertina Teunissen, geboren te Beesel op 20 september 1894, overleden aldaar op 6 juli 1920, dochter van Petrus Leonard Hubert Teunissen en Gertrudis Hubertina Sniekers.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmina Petronella, geboren te Beesel op 9 maart 1923, overleden te Vierssen (D) op 14 oktober 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina