Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Wilhelmus Hubertus Janssen, geboren te Grathem op 6 maart 1915, overleden te Wessem op 15 juni 2013, zoon van Joannes Hubertus Janssen en Dorothea Huijskens.


Hij is getrouwd te Grathem op 31 juli 1942, getrouwd aldaar op 4 augustus 1942 voor de kerk met
Gertruda Ida Mathilda Vullers, geboren te Beesel op 31 januari 1922, overleden te Horn (Hornerheide) op 5 mei 2001, begraven te Grathem op 9 mei 2001, dochter van Johannes Hendrikus Hubertus Vullers en Anna Antonia Hubertina Teunissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Antonius Marie, geboren te Grathem op 11 mei 1943, overleden aldaar op 20 januari 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina