Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronilla Raemaekers, gedoopt te Neer op 17 januari 1760, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 18 oktober 1796, dochter van Aulert Rameckers en Sibilla van Aldenhuijsen.


Zij is getrouwd te Neer op 8 oktober 1795 voor de kerk met
Joannes Naus, metselaar en landbouwer, geboren te Kessel rond 1756, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 24 juni 1827, zoon van Joannes Naus en Joanna Beurskens.
(Hij is later getrouwd te Kessel op 17 mei 1798 voor de kerk met Catharina Spee, gedoopt te Neer op 1 februari 1759, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 15 november 1822, dochter van Gerlacus Spee en Margarieta Wagemans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : N.N., overleden te Neer op 16 oktober 1796.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina