Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Scheeres, landbouwer, geboren te Neer op 18 juli 1820, wonende te Haelen, overleden aldaar op 2 november 1892, zoon van Joannes Scheres en Jacomine van der Velden.


Hij is getrouwd te Haelen op 18 februari 1867 met
Gertrudis Stox, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen op 9 januari 1827, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 november 1908, dochter van Guillaume Stocks en Anna Maria Pleunis.
(Zij is eerder getrouwd te Haelen op 1 mei 1854 met Paulus Heeskens, smid, geboren te Roggel op 16 oktober 1823, overleden te Haelen op 21 december 1865, zoon van Paulus Heeskens en Maria Pijls.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina