Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus van Herten, akkerman, geboren te Roermond op 27 mei 1770, overleden aldaar op 21 augustus 1850, zoon van Wilhelmus van Herten en Mechtildis Tijssen.


Hij is getrouwd te Neer op 12 juni 1792 voor de kerk met
Henrina Geraerts, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 11 maart 1762, overleden te Roermond op 26 augustus 1825, dochter van Siegerus Gerets en Gertrudis Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, akkerbouwster, gedoopt te Roermond op 6 augustus 1794, wonende de Weerd, overleden te Roermond op 31 maart 1865.
    Zij is getrouwd te Horn op 9 januari 1823 met Joannes Geenen, blaauwverver en landbouwer, gedoopt te Horn op 11 december 1780, wonende de Weerd, overleden te Roermond op 28 februari 1869, zoon van Hermanus Geenen en Petronella Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina