Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Hermans, hoefsmid en landbouwer, geboren te Neer op 19 juni 1806, overleden aldaar op 8 juni 1882, zoon van Arnoldus Hermans en Ida Gerarts.


Hij is getrouwd te Neer op 14 oktober 1844 met
Marie Catharine Huyben, landbouwster, geboren te Neer op 30 september 1809, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 5 februari 1883, dochter van Joannes Houben en Joanna van den Eertweg.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth Maria Hubertina, geboren te Neer op 23 maart 1849, wonende te Neer in het Dorp en te Herten, overleden aldaar op 20 augustus 1926.
    Zij is getrouwd te Herten op 25 oktober 1876 met Peter Hubert van Ool, bakker en rentenier, geboren te Beesel op 30 januari 1848, wonende te Herten, overleden aldaar op 20 mei 1936, zoon van Renerus Hubertus van Ool en Petronella van der Velden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina