Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Geraets, geboren te Neer op 28 januari 1834, overleden te Roggel op 17 maart 1866, dochter van Joannes Geraeds en Maria Agnes Wagemans.


Zij is getrouwd te Neer op 1 april 1864 met
Leonard Berghs, landbouwer en akkerman, geboren te Roggel op 29 januari 1834, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 maart 1895, zoon van Aubertus Bergs en Petronelle Houben.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 27 april 1867 met Elisabeth Peeters, dienstmeid en landbouwster, geboren te Helden op 2 december 1839, wonende aldaar, overleden te Roggel op 30 juli 1908, dochter van Leonard Peters en Aldegonda van Maris.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, geboren te Roggel op 11 augustus 1865, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 mei 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina