Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Theelen, wethouder Gemeente Neer en landbouwer, geboren te Neer op 29 januari 1857, overleden aldaar op 11 december 1936, zoon van Antoine Theelen en Johanna Maria Anna Catharina Custers.


Hij is getrouwd te Neer op 3 mei 1886 met
Margaretha Hubertina Maassen, dienstmeid, geboren te Linne op 17 augustus 1858, wonende te Vierssen (D) en te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 30 juni 1936, dochter van Wilhelmus Maassen en Joanna Cox.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina