Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helena Maria Josephina Theelen, geboren te Neer op 16 januari 1853, overleden te Heythuysen op 9 oktober 1905, dochter van Antoine Theelen en Johanna Maria Anna Catharina Custers.


Zij was gehuwd met
Eugène Joseph Vandewijhaeghe, handelsreiziger, geboren te Meteren (F) op 16 juni 1856, zoon van Ange Joseph Vandewijhaeghe en Marie Therese Bacquaert.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 5 september 1908 met Maria Catharina Bremmers, geboren te Swalmen op 29 september 1886.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina