Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Hubertina Theelen, geboren te Neer op 16 maart 1844, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juni 1874, dochter van Antoine Theelen en Johanna Maria Anna Catharina Custers.


Zij is getrouwd te Neer op 4 februari 1874 met
Mathis Hubertus Geraets, landbouwer, geboren te Neer op 21 augustus 1845, wonende te Maasniel, overleden te Neer op 6 maart 1935, zoon van Sijgbert Geraets en Anne Catrine Arets.
(Hij is later getrouwd te Neer op 9 april 1875 met Elisabeth Barbara van Roij, landbouwster, geboren te Neer op 4 december 1848, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 maart 1933, dochter van Godfroi van Roy en Maria Catharina Geenen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, dienstbode, geboren te Neer op 27 mei 1874, wonende te Roggel, te Contich (B) en te Blerick, overleden aldaar op 4 november 1961, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Neer op 2 oktober 1899 met Mathijs Jansen, stucadoor, geboren te Neer op 13 augustus 1873, wonende te Blerick, overleden aldaar op 10 januari 1939, zoon van Sebastianus Janssen en Wilhelmina Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina