Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Wijnhoven, landbouwer, geboren te Meerlo op 30 maart 1883, overleden te Horn (V) op 16 januari 1967, begraven te Neer, zoon van Hendrikus Wijnhoven en Aldegonda Gertrudis Vissers.


Hij is getrouwd te Neer op 27 december 1920 met
Maria Elisabeth Dorothea Geraedts, geboren te Neer op 6 oktober 1881, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 september 1965, dochter van Thomas Geraedts en Maria Anna Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Hendrica Josephine Gerarda, geboren te Neer op 15 december 1923, wonende te Neer in de Steeg en te Neer op de Hoogstraat, overleden te Roermond op 25 februari 1984, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina