Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus Hubertus Peeters, landbouwer, geboren te Neer op 17 mei 1907, overleden te Buggenum op 22 juli 1976, begraven aldaar, zoon van Mathis Peeters en Margaretha Bergs.


Hij is getrouwd te Beesel op 17 mei 1935 met
Catharina Hubertina Meerts, geboren te Beesel op 29 december 1907, overleden te Buggenum op 5 maart 1962, begraven aldaar, dochter van Gerardus Hubertus Meerts en Maria Agnes van den Broek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Gerardus Wilhelmus, landbouwer, geboren te Haelen op 14 april 1939, overleden op 7 juli 2018, gecremeerd op 13 juli 2018.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina