Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrikus Hubertus Peeters, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 8 december 1903, overleden te Roermond (Z) op 19 mei 1995, begraven te Roggel op 23 mei 1995, zoon van Mathis Peeters en Margaretha Bergs.


Hij is getrouwd te Meijel op 24 oktober 1938 met
Engelina Maria Oomen, geboren te Meijel op 26 januari 1910, overleden te Roermond (Z) op 21 november 1992, begraven te Roggel, dochter van Bartel Oomen en Maria Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Matheus Bartolomeus, tractormonteur, geboren te Neer op 9 maart 1942, overleden te Roermond op 19 mei 2006.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina