Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Kuijpers, winkelierster, geboren te Haelen op 27 januari 1888, wonende aldaar, overleden te Roermond op 1 april 1975, dochter van Arnoldus Kuipers en Johanna Kessels.


Zij is getrouwd te Haelen op 5 juli 1915 (1) met
Christiaan Hubertus Bex, schoenmaker, geboren te Haelen op 10 september 1886, overleden aldaar op 14 oktober 1917, zoon van Isidorus Bex en Anna Maria Theelen.

Zij is getrouwd te Haelen op 17 april 1922 (2) met
Jozeph Luijten, schoenmaker, geboren te Neer op 22 mei 1891, wonende te Haelen en te Heythuysen (b), overleden aldaar op 1 november 1987, begraven te Haelen, zoon van Johannes Luijten en Margaretha Geraets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina