Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Hubertina Louisse, geboren te Neer op 23 augustus 1925, overleden te Haelen op 19 december 2014, dochter van Hendrikus Louisse en Anna Maria Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Neer op 1 augustus 1955, getrouwd aldaar op 8 augustus 1955 voor de kerk met
Gerlacus Timmermans, bakker, geboren te Neer op 23 mei 1925, overleden te Roermond (Z) op 6 maart 2009, begraven te Neer op 11 maart 2009, zoon van Anthonius Timmermans en Petronella van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna, geboren te Neer op 10 juli 1957, jong overleden te Roermond (Z) op 12 juli 1957, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina