Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Geraets, landbouwer, geboren te Neer op 25 september 1893, wonende te Kessel, overleden te Venray (Huize St.Servatius) op 20 juli 1981, begraven te Kessel op 24 juli 1981, zoon van Johannes Hubertus Geraets en Petronella Hubertina Brummans.


Hij is getrouwd te Kessel op 2 april 1931 met
Gertruda Johanna Timmermans, geboren te Kessel op 22 februari 1908, overleden te Venlo (Z) op 7 februari 1970, begraven te Kessel-Eik, dochter van Johannes Timmermans en Lucia Petronella Verhart.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Kessel-Eik op 21 april 1941, overleden te Venlo (Z) op 12 oktober 1993.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina