Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henry Louisse, timmerman, geboren te Neer op 22 mei 1817, overleden aldaar op 23 december 1893, zoon van Karolus Wilhelmus Loisse en Henrina Gerats.


Hij is getrouwd te Kessel op 23 april 1844, getrouwd aldaar op 24 april 1844 voor de kerk (1) met
Geertruide Gielen, dienstmeid, geboren te Neer op 17 januari 1812, overleden aldaar op 21 januari 1862, dochter van Joannes Gielen en Anne Marie Peeters.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Neer op 17 februari 1868 (2) met
Willemina Vleeshouwers, geboren te Neer op 12 december 1823, dochter van Simon Vleeshouwers en Sophia Groeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina