Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Mathias Hubertus van Roij, timmerman en bedrijfsleider bij meubelfabrikant, geboren te Neer op 2 april 1916, wonende te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 28 maart 1990, begraven te Neer op 28 maart 1990, zoon van Godefridus Hubertus van Roij en Maria Catharina Strous.


Hij is getrouwd te Neer op 18 mei 1953 met
Wilhelmina Hubertina van Roy, geboren te Neer op 23 januari 1928, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 28 december 2006, dochter van Mathis Hubertus van Roy en Helena Elisabeth Margaretha Reinders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina